CONFORTUL CASEI TALE, REDEFINIT!

Elira s-a nascut din dorinta de a dezvolta locuinte cu oameni pentru oameni. De ce spunem asta? Piata imobiliara de la malul Marii Negre este in plina dezvoltare, de la an la an se ridica zeci de imobile, iar noi, dupa o analiza bine documentata, am ales cele mai slabe puncte cheie si le-am dezvoltat in atuuri pentru noii proprietari.

Cunoastem cu totii care sunt marile probleme in segmentul dezvoltatorilor imobiliari, faptul ca doresc finalizeze un imobil in maxim 4-6 luni iar finisajele de regula se opresc la un anumit nivel, fiind o povara ca investitie pe viitor pentru cumparatori. Desi acest tip de investitie pare profitabila pentru scurt timp, s-a dovedit a fi o povara atat pentru dezvoltator cat si pentru cumparator, fiind nevoit sa remedieze la nesfarsit problemele care apar la poate nici un an de la vanzarea propriu zisa.

Suntem aici sa facem diferenta!

Finisaje de calitate, materiale durabile si cele mai inovative tehnologii in materie de termopane, menite sa suporte clima specifica a litoralului, unde verile sunt foarte calduroase iar iernile friguroase cu pana la -15 grade celsius.

Prin stabilirea unor standarde pe piata romaneasca, incurajam toti dezvoltatori imobiliari sa analizeze investitiile viitoare, castigand in acelasi timp increderea tuturor clientilor nostri care au crezut in proiectul nostru si au finalizat o tranzactie.

Confortul casei tale, redefinit!

Elira

CREĂM CU MÂNDRIE CLĂDIRI PENTRU SECOLUL 21